271272274280273275267260284257264258277

Våra rum

NOFO Hotel är söder på riktigt. Mångbottnat. Överraskande och med flera skepnader. Våra rum speglar söders själ där vi alla gillar olika och där vi ser styrkan i olikheterna. Det är just därför det känns som att komma hem en smula hos oss.

Ljusgrå pärlspontpaneler och vävda mattor, klassiska svenska mönster på
tapeter och textilier. Stringhyllor med skrivbord och stålrörsmöbler i grönt skinn och accentfärger i gult, orange och grönt. Har du en förkärlek för nostalgi och vackra saker är våra rum Scandinavian Design något för dig. Inspirationen har vi hämtat från såväl Södermalm som från Köpenhamn och Helsingfors. En fulländad mix av retrospektiv design från 30-tal till nutid.

Medaljongtapeter, klassiska armaturer, lyxiga ryamattor och äkta orientaliska mattor. I våra rum La Belle Époque tas du med på en visuell resa till sekelskiftets Paris och kvarteren kring Moulin Rouge, Montmartre och Bastille. Slå dig ner i en knappstoppad fåtölj i färgsprakande sammetstyg, dröm dig bort och låt atmosfären i rummet fylla dig med lust och lugn.
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
Boka

Instagram

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel och Vinbar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Keep calm we’re getting a
makeover.

Vi håller på att förvandla våningen högst upp till ett nytt och spännande rumskoncept, Industrial Vintage. Något mer kompakta rum, inspirerade av typiska Södermalm-miljöer som Upper East Side, Bronx, Brooklyn och Queens i New York samt Carnaby Street och Soho i London. Ett perfekt val för den moderna och medvetna gästen.
Vår vinbar och lobby kommer också att få en makeover.
Du kommer älska förändringarna!

Just nu renoverar vi hotellets fasad. Utsikten på vissa av våra rum påverkas av detta. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som vårt arbete kan leda till.

Välkomna!

Följ oss och se vad andra tycker

 

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.