Våra rum

NOFO Hotel är söder på riktigt. Mångbottnat. Överraskande och med flera skepnader. Våra rum speglar söders själ där vi alla gillar olika och där vi ser styrkan i olikheterna. Det är just därför det känns som att komma hem en smula hos oss.

Vilket hotellrum är du? 

Våra koncept

Ljusgrå pärlspontpaneler och vävda mattor, klassiska svenska mönster på
tapeter och textilier. Stringhyllor med skrivbord och stålrörsmöbler i grönt skinn och accentfärger i gult, orange och grönt. Har du en förkärlek för nostalgi och vackra saker är våra rum Scandinavian Design något för dig. Inspirationen har vi hämtat från Stockholm och Köpenhamn. En fulländad mix av retro design från 30-tal till nutid.

Medaljongtapeter, klassiska armaturer, lyxiga ryamattor och äkta orientaliska mattor. I våra rum La Belle Époque tas du med på en visuell resa till sekelskiftets Paris och kvarteren kring Moulin Rouge, Montmartre och Bastille. Slå dig ner i en knappstoppad fåtölj i färgsprakande sammetstyg, dröm dig bort och låt atmosfären i rummet fylla dig med lust och lugn.

Lyxiga badrum, generöst stoppade sänggavlar, sköna fåtöljer, tjocka mattor och påkostade inredningsdetaljer. Våra rum Uptown Classics hämtar sin inspiration från storstädernas udda, lite skönare kvarteren såsom Upper East Side i New York, Soho och Carnaby Street i London och Trastevere i Rom. Klassisk, elegant design i modern och mångsidig tappning.

Rostig plåt, läder, glas, massivträ och stålrör. Våra kompaktare rum Industrial Vintage bjuder på smarta inredningslösningar och en tuffare, lite råare och avskalad miljö. Inspirationen kommer från typiska södermalmsmiljöer såsom Bronx, Brooklyn och Queens i New York.
Ett boende för den moderna och medvetna gästen. 
Hotellinformation
Antal rum: 109 - Våningar: 3
Visita-klassificering: 
Hiss: Ja
Bar: Ja
Restaurang: Ja
Kreditkort: Visa, Euro/Mastercard, American Express, Diners Club 
Betalning: Ingen kontanter
Rökning: Hela hotellet är rökfritt
Garage: Ja (kan bokas i förväg)

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00
Eller klicka här

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

För frågor gällande NOFO Wine bar kontakta oss på vinbar@nofo.se eller 08-503 112 10Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel & Wine bar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.