Om oss

Strax norr om Folkungagatan i Stockholm finns en ny, trendig och välkomnande mötesplats. Det bästa av alla världar möts i en härlig eklektisk blandning på NOFO Hotel.

Hotellet är inrymt i en kulturminnesmärkt fastighet från 1700-talet och står under Stadsmuseums beskydd. Husets originalritningar ligger till grund för all ny- och ombyggnation vilket ger hotellet en personlig och originell prägel. Det är en utmaning att bygga om en K-märkt byggnad och arbetet har inspirerat till nytänk och annorlunda prestigelösa lösningar där nytt och gammalt genomgående möts.

Boutiquekänslan förstärks genom en spännande inredning, inspirerad av intryck och upplevelser från världens alla hörn. Här samsas nordisk design med 50-tals retrokänsla och Stringhyllor tillsammans med en modern tolkning av 20-talets pärlspont, klara färger och lite nostalgi. 

En våning hämtar inspiration från glittriga, lyxiga storstadsrum i London och på en annan möts vi av starka Parisinfluenser och en explosion av färger, mönster och sammet.

Entréplanets miljöer återspeglar det nya eklektiska NOFO Hotel. En välkomnande lobby med vinbar, ett klassiskt kök med retrokänsla, ett ombonat bibliotek och en färgstark lounge. 


"På våra resor över världen, ensamma, på tu man hand eller tillsammans med vår stora underbara familj, har vi samlat på intryck och upplevelser, möten med nya människor, spännande mat, goda drycker och mysiga miljöer. Platser där man trivs och som man gärna återvänder till.” –Säger Marie och Glenn Tammemägi som står bakom hotellet.

NOFO Hotel har blivit en oas utanför bruset från Södermalm vid den lilla lugna och charmiga innergården mitt i Stockholm. Vi har samlat allt det vi upplevt på främmande platser i en härlig eklektisk blandning för att ge dig det bästa av alla världar. En plats för nya möten, intryck och minnen. 

Att besöka NOFO är som att komma hem till oss, varmt och hjärtligt, en plats att känna sig sedd och hemma på.

Varmt välkommen!

Marie och Glenn Tammemägi -skapare och ägare av NOFO Hotel i Stockholm

LOW RATE GUARANTEED 

BÄSTA PRISERNA HITTAR DU ALLTID HÄR

Vi vet att det finns en rad hotell i byn och att det finns flera stigar och vägar att vandra för att hitta både dem och oss. Vi är därför väldigt glada att du har hittat hit till oss och vill därför ta hand om dig på bästa vis. För att visa vår uppskattning över att du valt att boka ditt boende via vår egna hemsida lägger vi alltid ut de bästa priserna på boende hos oss på den här sidan. 

Skulle du hitta ett bättre pris hos oss via någon annan kanal än vår egen så matchar vi det naturligtvis det priset om du följer anvisningarna och fyller i formuläret här.

Boka "Best Save" så får du 10% rabatt på våra bästa priser. 

Kontakta oss

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00
Eller klicka här

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

För frågor gällande NOFO Wine bar kontakta oss på vinbar@nofo.se eller 08-503 112 10Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel & Wine bar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.