Info: Covid-19

Kära gäster,
Trots den rådande situationen vill vi försäkra er om att våra gäster och personal fortsätter att vara vår högsta prioritet.
För oss är det en självklarhet att vi alltid följer och uppdaterar våra rutiner kring hygien och städning för att undvika smittspridning samt följer alla Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har tydliga rutiner och riktlinjer hur vi ska hantera ett misstänkt Covid -19.
Vi vill som alltid skapa en trygg hotellvistelse!

Varmt välkomna till oss på NOFO Hotel!


Desiré Kjellberg
GENERAL MANAGER


Några exempel på åtgärder vi har vidtagit för att minska smittspridningen:
- All vår personal har fått instruktioner och träning i hur de bäst ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta.
- Vi uppmuntrar alla våra anställda till att sköta handhygien extra noga denna tid, samt stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
- Regelbunden rengöring och desinficering av frekvent använda ytor, såsom hissdörrar och knappar, dörrhandtag och betalningsterminaler.
- Vi har ökat tillgången till handrengöring och desinfektionsmedel i publika och personal utrymmen samt våra hotellrum.
- Vid frukostbuffén säkerställs en god hygien, bestick och fat byts ofta och handsprit finns tillgängligt för de som önskar. Vi erbjuder även frukostpåsar to go för de som önskar. 
- All personal som hanterar mat använder handskar.
- Vi har enbart bordsservering i vår restaurang, NOFO Wine bar.
- Vi tar in ett mindre antal sittande gäster för att underlätta social distansering.
- Vi följer noggrant utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer, uppdaterar våra rutiner när det behövs, och gör vårt yttersta för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.


Vill du veta mer i detalj vad vi gör, se våra MINIMUM STANDARDS och ”We Care Clean program”, klicka här.

Du är också välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00
Eller klicka här

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

För frågor gällande NOFO Wine bar kontakta oss på vinbar@nofo.se eller 08-503 112 10Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel & Wine bar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.