Hitta hit

Med T-bana
Närmsta station är Medborgarplatsen. Uppgång till Björns Trädgård. Gå genom parken, som finns på höger sida när du kommer upp ur tunnelbannan, till den lilla gatan märkt Tjärhovsgatan. Följ den två kvarter och du har NOFO Hotel på vänster sida.

Med bil
Från Götgatan mot Slussen tar du höger efter Hotell Malmen in på Tjärhovsgatan. Efter två korsningar har du nummer 11 på vänster hand. Alternativt följer du Folkungagatan och tar norrut på Östgötagatan. Ta första höger in på Tjärhovsgatan. Efter en korsning är du framme. Vi har möjlighet till parkering i garage! Kontakta receptionen, så hjälper vi dig gärna. För att göra en egen vägbeskrivning klicka här.

GPS-koordinater: Lat: N59° 18' 56, Lon: E18° 4' 43Från Arlanda
Taxi: Utanför vänthallen finns det alltid taxibilar tillängliga. Var noga med att fråga om priset, som ska ligga mellan 390-520 kr, innan du sätter dig i bilen. Vi rekommenderar att ni åker med Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Arlanda Express: Express tåg till centralstationen i Stockholm. Därifrån kan du sedan välja att antingen åka vidare med T-bana eller ta en taxi. Priset för en vuxen enkelbiljett är 260kr.

Landar du i Bromma? Då kan vi rekommendera flygbuss. Resan tar 45 minuter och priset för en vuxen enkelbiljett är 79kr till Cityterminalen om ni bokar online. För mer information gå in på www.flygbussarna.se
NOFO HOTEL (BW Premier Collection)

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00
Eller klicka här

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

För frågor gällande NOFO Wine bar kontakta oss på vinbar@nofo.se eller 08-503 112 10Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel & Wine bar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.