I våra kvarter - att göra runt Söder

Med Stockholms lokaltrafik och tunnelbanan vid Medborgarplatsen når du alla delar av staden snabbt och du kan enkelt ta dig till Gröna Lund med familjen eller olika muséer som det populära Fotografiska om du vill mätta din estetiska hunger. Om du vill få en bra överblick av staden erbjuder Södra Teatern en av de vackraste utsikterna man kan få över Stockholm. Eller varför inte promenera bort till vackra Fjällgatan där utsikten över Stockholm är minst lika spektakulär.

Sofo

När du kliver ut från vårt hotell genom vårt portvalv så står du i vad vissa tycker är det ballaste, fräckaste  och fräsigaste området i Stockholm, nämligen Söder. Ett stenkast och kvarter ifrån hittar du Sofo som är ett populärt tillhåll och vattenhål för Stockholms hipsterkultur. Här kan du bevittna nonchalanta ungdomar och vuxna spendera dyra pengar på att se allmänt sjaviga ut. Maten och dryckerna i området kommer från världens olika hörn och det finns ett brett utbud av barer och restauranger för dig som vill utforska området kvällstid.

Vad händer i Sofo? Senaste nytt och ballaste fräsigaste hittar du här

Fjällgatan

Fjällgatan är en populär plats för Stockholms besökare eftesom du kan få dig en riktigt bra överblick av Gamla Stan, Skeppsholmen och Djurgården. Hit flockas många dessutom på Nyårsafton då man kan se fyrverkerier från hela staden härifrån.

 

Kolla utsikten från Fjällgatan

Södra Teatern

Södra Teatern erbjuder dig en av Stockholms vackraste utsikter. Här kan du ta ett glas vin och skåda ut över Gamla stan, Skeppsholmen och Djurgården. Södra Teatern erbjuder inte bara teater utan här hittar du även konserter, god mat och törstsläckande drycker.

 

Fotografiska

Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. På Fotografiska har kända fotografer som Anton Corbijn, Annie Leibovitz och många fler ställt ut. Utställningarna hör till Stockholms mest omtyckta sevärdheter.

 

Gröna Lund

Ett besök till Gröna Lund är ett måste om du är i Stockholm med familjen. Här hittar du nöjen för barn i alla åldrar och kan åka dig snurrig i de olika karusellerna och berg- och dalbanorna som du hittar i nöjesparken. Till "Grönan" tar du dig enkelt från slussen med färja.

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00
Eller klicka här

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

För frågor gällande NOFO Wine bar kontakta oss på vinbar@nofo.se eller 08-503 112 10Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

KONTANTFRITT
Från och med 1 mars 2018 är NOFO Hotel & Wine bar helt kontantfria. Det är bättre för
miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för Er förståelse och för att Ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.