Vinbaren

NOFO Vinbar bjuder dig vår själ. På riktigt.  Varje glas vin, varje lokalt producerad öl och smakfullt tilltugg har valts med hjärta och med en genomtänkt tanke. Det är här du kan känna dig easy going. Prata vin, humle, salsiccia eller världshändelser med barchefen.  Eller lyft ditt glas och skåla med någon som kanske blir din nya vän eller mer. Det är lite så det är på söder – öppet, socialt och lätt att älska. I vår vinbar har vi en ambition att vara så ekologiska och biodynamiska som det bara går. Vi förändrar vårt sortiment hela tiden för att kunna hitta guldkornen bland framförallt europeiska viner och lokalt producerad öl. Och självklart finns också drinkar och alkoholfria alternativ. Under årets varma månader har vi vår fantastiska uteservering på hotellets innergård öppen.

En frukost värd allt beröm!

På NOFO Hotel är vi normalt sett ödmjuka. Men när det gäller vår frukost har vi svårt att inte skryta. Den är något utöver det vanliga, heltenkelt. Och oerhört uppskattad av våra gäster.

Den stora frukostbuffén är riktigt ögongodis för dig som älskar att starta dagen i lugn och skön miljö med ett dignande frukostbord. Här finns många lokala specialiteter, vårt egenbakade bröd och allt annat som en frukostbuffé av hög klass ska innehålla. 

Njut av en lååång frukost på NOFO Hotel.
BEST WESTERN Columbus Hotell - frukost 1
BEST WESTERN Columbus Hotell - frukost 2
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

Letar du efter NOFO Loft så hittar du det här!

Förvandlingen fortsätter.

NOFO Hotel tar nu ännu ett steg mot att bli en kosmopolitisk magnet för Södermalm i världen. De skönt brokiga rumsuttrycken på hotellet – Moulin Rouge och Urban Castle – får nu sällskap av ännu ett uttryck. Tänk retrospektiv design, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Där har du Scandinavian Design, vårt nytillskott med nostalgiskt hög svansföring. Den 1 februari 2017 öppnas de nya rummen för hotellgästerna. Då har även korridorer och loungeytor uppgraderats och fått en upphöjd designstatus. Men på NOFO Hotel nöjer man sig inte med ett nytt steg. Inom kort inleds ännu ett renoveringssteg. Det som idag kallas Loftet lyfts upp till en helt ny status med globetrotterns favoritstadsdelar som modell.

Vi berättar mer inom kort om nya NOFO Hotel.
The Home of Söder.

Följ oss och se vad andra tycker

 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse