Om oss

Strax norr om Folkungagatan i Stockholm finns en ny, trendig och välkomnande mötesplats. Det bästa av alla världar möts i en härlig eklektisk blandning på NOFO Hotel. Hotellet är inrymt i en kulturminnesmärkt fastighet från 1700-talet och står under Stadsmuseums beskydd. Husets originalritningar ligger till grund för all ny- och ombyggnation vilket ger hotellet en personlig och originell prägel. Det är en utmaning att bygga om en K-märkt byggnad och arbetet har inspirerat till nytänk och annorlunda prestigelösa lösningar där nytt och gammalt genomgående möts.

Nofo Hotel, Stockholm

Strax norr om Folkungagatan i Stockholm finns en ny, trendig och välkomnande mötesplats. Det bästa av alla världar möts i en härlig eklektisk blandning på NOFO Hotel.

Hotellet är inrymt i en kulturminnesmärkt fastighet från 1700-talet och står under Stadsmuseums beskydd. Husets originalritningar ligger till grund för all ny- och ombyggnation vilket ger hotellet en personlig och originell prägel. Det är en utmaning att bygga om en K-märkt byggnad och arbetet har inspirerat till nytänk och annorlunda prestigelösa lösningar där nytt och gammalt genomgående möts.

Boutiquekänslan förstärks genom en spännande inredning, inspirerad av intryck och upplevelser från världens alla hörn. Här samsas nordisk design med 50-tals retrokänsla och Stringhyllor tillsammans med en modern tolkning av 20-talets pärlspont, klara färger och lite nostalgi. 

En våning hämtar inspiration från glittriga, lyxiga storstadsrum i London och på en annan möts vi av starka Parisinfluenser och en explosion av färger, mönster och sammet.

Entréplanets miljöer återspeglar det nya eklektiska NOFO Hotel. En välkomnande lobby med vinbar, ett klassiskt kök med retrokänsla, ett ombonat bibliotek och en färgstark lounge. 

"På våra resor över världen, ensamma, på tu man hand eller tillsammans med vår stora underbara familj, har vi samlat på intryck och upplevelser, möten med nya människor, spännande mat, goda drycker och mysiga miljöer. Platser där man trivs och som man gärna återvänder till.” –Säger Marie och Glenn Tammemägi som står bakom hotellet.

NOFO Hotel har blivit en oas utanför bruset från Södermalm vid den lilla lugna och charmiga innergården mitt i Stockholm. Vi har samlat allt det vi upplevt på främmande platser i en härlig eklektisk blandning för att ge dig det bästa av alla världar. En plats för nya möten, intryck och minnen. 

Att besöka NOFO är som att komma hem till oss, varmt och hjärtligt, en plats att känna sig sedd och hemma på.

Varmt välkommen!

Marie och Glenn Tammemägi -skapare och ägare av NOFO Hotel i Stockholm

Low Rate Guaranteed - bästa priserna hittar du alltid här

Vi vet att det finns en rad hotell i byn och att det finns flera stigar och vägar att vandra för att hitta både dem och oss. Vi är därför väldigt glada att du har hittat hit till oss och vill därför ta hand om dig på bästa vis. För att visa vår uppskattning över att du valt att boka ditt boende via vår egna hemsida lägger vi alltid ut de bästa priserna på boende hos oss på den här sidan.

Skulle du hitta ett bättre pris hos oss via någon annan kanal än vår egen så matchar vi det naturligtvis det priset om du följer anvisningarna och fyller i formuläret här.

Boka "Best Save" så får du 10% rabatt på våra bästa priser. 

Kontakta oss

Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

Förvandlingen fortsätter.

 NOFO Hotel tar nu ännu ett steg mot att bli en kosmopolitisk magnet för Södermalm i världen. De skönt brokiga rumsuttrycken på hotellet – Moulin Rouge och Urban Castle – får nu sällskap av ännu ett uttryck. Tänk retrospektiv design, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Där har du Scandinavian Design, vårt nytillskott med nostalgiskt hög svansföring. Den 1 februari 2017 öppnas de nya rummen för hotellgästerna. Då har även korridorer och loungeytor uppgraderats och fått en upphöjd designstatus. Men på NOFO Hotel nöjer man sig inte med ett nytt steg. Inom kort inleds ännu ett renoveringssteg. Det som idag kallas Loftet lyfts upp till en helt ny status med globetrotterns favoritstadsdelar som modell.

Vi berättar mer inom kort om nya NOFO Hotel.
The Home of Söder.

Följ oss och se vad andra tycker

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse